Stödföreningen Verksamhet

 

Ystads IF Stödförening (YIS) är som det framgår av namnet en närstående organisation som tagit som sin främsta
uppgift att stödja de olika SPIF-arna samt tidningen YIFáren. Den främsta inkomstkällan är det s  k datatipset, namngivet så enkelt att tipset körs fram genom datorn.

 

Tipset omfattar tioveckorsperioder och varje spelare (medlem) betalar sju kronor i veckan. Siktet är, som nämnts, inställd på att dra in pengar till YIF men givetvis ges också möjlighet till vinster för medlemmar vilket framgår av vinstlistan. Denna gäller således efter avslutad tio veckors period.

 

Förutom dessa vinster utfaller också en vinst på 100 kronor per vecka till den som har flest rätt på sin rad. Har två eller fler lika många rätt delas vinsten plus en utlottning på extra 100 kronor. Om du går med i datatipset ger du ett stöd till YIF samtidigt som du själv har möjlighet till att vinna. Att det är ett trevligt och omtyckt spel torde bevisas av det faktum att vi spelat under många år. För den som bor utanför Ystad är det ett bra sätt att hålla kontakt med föreningen. Rapporter kommer om ställningen i tipset var 4e, 8e och 10e vecka via brev eller mail.

 

Vill du veta mer om tipset kontakta:

tipset@yif.se
Alice Garsén 0411-17459
Benkt Ekstrand 0763-114795
benkt.ekstrand@comhem.se